Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážně je větší prioritou zachovat si dobrou pověst (u koho - u pokrytců?) než jednat podle zdravého rozumu a podle nejlepšího vědomí a svědomí?

Vážně je tak špatně, že "postoj většiny populace může ovlivnit postoj předních reprezentantů národa" - není to naopak právě další projev demokracie, přesně stejné, která teď proběhla hlasováním v EU? Nebo myslíte, že postoj reprezentantů lidu by měl být apriori opačný, protože postoj lidu je apriori špatný? A pokud ne, kdo posoudí, který postoj "reprezentanti" mají vzít za svůj a který ne? Vy?

Není to první váš text, který čtu a všechny byly velmi moralizující, ale argumentačně velmi prázdné, povrchní, pokrytecké. Je mi líto.Rv

2 0
možnosti
Foto

Dan Schueftana izraelský akademik, bezpečnostní expert apoltický poradce řekl :" Tolerance by měla skončit, tam kde někdo podzáminkou tolerance chce zničit samotný princip tolerance. Chcete-li vypadatdobrotivě, nedivte se, že se jednou probudíte a zjistíte, že je příliš pozdě. VAfrice žije silně jedovatý had, jehož název se překládá jako " přílišpozdě " Evropané se bojí říct, že jejichkultura, kde jsou ženy rovnocenné s muži, je nadřazená kulturám, které se kženám chovají jako k dobytku"RvRv

3 0
možnosti

J12i88r32i 69V55r65a15b68e77c

23. 9. 2015 11:09

Presne napsano  karmaR^R^

0 7
možnosti

J88i41ř31í 26N13o16s71e78k

23. 9. 2015 10:32

Tu špatnou pověst jsme měli odjakživa, určitě nás pomlouvali za husitství, kvůli Bílé hoře, kvůli národnímu obrození, no, a dál už to byla učiněná hrůza, prostě burani a primitivové, co?

Děkuju, TAKOVOU dobrou pověst mít nechciRv

5 0
možnosti

Ano, to je velmi trefné R^

0 0
možnosti

Fakt jste schopen tvrdit takovou hloupost, že lidé se řídí až tím, co jim řeknou politici ??? Zrovna u nás, kde je běžné na politiky nadávat už nějak z principu?

Tohle překonává i váš zřetelně projevovaný strach, že byste mohl mít jiný názor než většina.....

2 0
možnosti

Proč lžete? Česko je odmítlo přijmout povinně, od začátku tvrdí, že je přijme dobrovolně. A vězte, že mu to pověst v očích těch důležitých, kteří to nakonec násilím rozhodnou (tedy lidí, ne politiků) vylepšilo.

7 0
možnosti
Foto

Mýlíte se, pane doktore!

Včera večer se Česká republika postavila proti nesmyslnému a vyloženě škodlivému totalitnímu nařízení EU nemajícímu nic společného se skutečnou svobodou a demokracií a prohlasovanému bolševickou většinou bez jakéhokoli ohledu na skutečné zájmy nesouhlasících zemí a proti jejím občanům a bez ohledu na základní lidská práva a svobody.

Jsem hrdý na to, že si zde naše republika zachovala čest a navázala na své předválečné demokratické tradice a cítění a hlasovala proti něčemu takovému!

9 0
možnosti
Foto

Jestli jste fakt lékař, tak začínám mít z doktorů normálně strach...8-o

9 0
možnosti
Foto

O čem to mluvíš, Radime? Takový pocit máš při pohledu od Bílých Karpat? Já jsem v Bavorsku, a mám naprosto opačnou zkušenost. Česko, Slovensko, a nejvíce Maďarsko a jeho postup je podporován tak, jako nikdy.

9 0
možnosti

Přesně tak. Například nejvíce čteným článkem v Německu byl článek na Faz, kde byl rozhovor s Klausem a také měl nejvíce doporučení a souhlasu. 

A Pehe a podobná společnost mohou prskat jak chtějí.

5 0
možnosti

Pane, vy jste snad spadl z višně.. Rv

9 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Lékař, který nepřestává být nadšencem těch dvou oborů medicíny, které si před lety zvolil. Milovník Bílých Karpat. Člověk, který chce, aby Česká republika byla lepším místem pro život.

Seznam rubrik