Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Jak jste přišel na to, že jsme si poškodili dobrou pověst? 

A u koho konkrétně?

Kolik lidí ze zahraničí Vám to dalo najevo?

10 0
možnosti
MK

Československo mělo špatnou pověst i v roce 1938, kdy odmítalo přistoupit na požadavky nacistického Německa. V britském, francouzském, německém a jiném tisku bylo nazýváno vředem Evropy, rakovinou, státem, který chce rozpoutat válku. 

Pokud dáváte na to, co kde říká jaký politik, tak je to s vámi hodně špatné. Ono není na chybu se občas podívat do diskusí v německých anebo anglických novinách a možná vás překvapí, že sympatie k Česku, Slovensku, Maďarsku a Rumunsku převládají, zatímco Merkel je nazývána ostudou Německa a Německá politika je přirovnávána k nacistickému Německu. 

Naše média Vám také již neřeknou, že 69 procent Němců, 70 procent Britů, 82 procent Francouzů , a v jiných evropských státech to je podobné, odmítají celou tu přistěhovaleckou agendu EU a imigranty. 

Naše média Vám neřeknou, že podle zahraničních politologů tohle znamená konec demokracie v EU a nastolování diktatury Německa a Francie. 

Jinak sladká perlička na závěr. V říjnu se v Polsku konají volby a současný strana PO končí a podle průzkumů vyhraje PiS a Kaczynski se již vyjádřil, že kvoty Polsko respektovat nebude.

Jinak četl jste v našem tisku, že ještě včera se konaly v Polsku demonstrace proti vládě a přijetí kvót? Já tedy ne, k tomu jsem si musel přečíst polské noviny.

13 0
možnosti
GV

Jakou dobrou pověst? Západ nás bere jako povl a tak s námi jedná!Vzali nás do EU,jen proto,aby nám sem cpali odpad a využívali jako levnou pracovní sílu.

7 0
možnosti

AUTOR  POMÍJÍ  VŠECHNA ZDŮLEŽITÁ FAKTA:

1. kvótami přidělení ilegálové od tud  budou utílkat, protože jdou za  nejvyšší životní úrovní  - Německo, Francie, Švédsko. My je budemem muset držet násilím, za  což budeme zase  kritzováni Bruselem.

2. číslo  4000 je  vysoké protože předlužená ĆR nemá peníze  ani na jednoho ilegála

3. kvóta 4000 je první pouze kvóta, budou logicky  následovat  další  40000, 400000 ...., v  závislosti na stupňování  Islámské invaze

4.  a to je nejdůležitější - vnucování  nových občanů ČR, protože o nic jiného nejde, je  nejhrubší konečná likvidace národní suverenity ČR srovnatelé s Mnichovem

Závěr:autor buď trpí deficitem kritického myšlení nebo je někým zaplacen

8 0
možnosti
OP

Vy stavíte, pane,  jakousi "dobrou pověst" proti dobrému životu. Já jsem rozhodně pro dobrý život, a to jak Čechů, tak těch migrantů, kteří sem byli vlákáni jak nezodpovědnými západními politiky, tak pašeráky. Dějiny časem ukáží, že péče o dobrý život zplodí i dobru pověst a to, co dnes multikulturalisté pomlouvají a špiní, je správné východisko

5 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Lékař, který nepřestává být nadšencem těch dvou oborů medicíny, které si před lety zvolil. Milovník Bílých Karpat. Člověk, který chce, aby Česká republika byla lepším místem pro život.

Seznam rubrik