Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Oni nechtějí multikulturalismus,který nemá nic s demokracií společného.Že někdo vystoupí proti islámu a úprchlíkům,mezi nimiž,se mohli infiltrovat teroristé,neznamená,že je xenofob.To byste musel považovat za xenofobní celou Evropu a guvernéry některých států USA.

Za xenofoby může odpůrce islámu považovat jen pomatenec.

17 1
možnosti
ZM

Ano, pane doktore, těch pár uprchlíků, co tu máme v táborech, opravdu není tak velký problém. Kdyby je z táborů propustili, tak během pár hodin zmizí "za kopečky".

Ten hlavní problém, který veřejnost zradikalizoval, jsou KVÓTY.

Zase nám někdo vnucuje svoje řešení a svojí vůli. EU, respektive Německo po nás chce, abychom zde přijali lidi, které nechceme a kteří ani nechtějí k nám.

19 1
možnosti
PV

P92a16v90e29l 70V18é96b61r

17. 11. 2015 20:53

Až se uprchlíci nevejdou na fotbalový stadion, bude pozdě.

Znáte ten vtip o tom muži, co spadl z mrakodrapu? A v každém poschodí slyšeli: "Ještě je to dobrý!"

My zase slyšíme: "Ještě se vejdou na fotbalový stadion!" - no, a ve Francii už vraždí...

12 0
možnosti
EP

E56v67ž57e84n 23P56o68l54á17k

17. 11. 2015 22:21

Ještě doplňte adresu, počet lůžek, denní kapesné a přístup k wifi a sexu.

0 0
možnosti
MK

Rv Ten závěr se Vám, pane Radime Doktore nepovedl. Demokracii odmítají muslimové v celé Evropě a lidé, kteří vystupují proti islámu (potažmo proti přijímání muslimských nelegálů), demokracii hájí. Celá islámská nauka, propagující nenávist a násilí, je v rozporu s LZPaS a proto do Evropy nepatří.

17 2
možnosti
VK

Je vidět, že je obsah tohoto blogu nad vaše síly. Jestli to nebude tím, že jste typický stoupenec docenta Konvičky. Právě takto chápaví jedinci patří mezi jeho nohsledy. Nezapomeňte na mne, až budete provádět lustraci obyvatel.

3 16
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Lékař, který nepřestává být nadšencem těch dvou oborů medicíny, které si před lety zvolil. Milovník Bílých Karpat. Člověk, který chce, aby Česká republika byla lepším místem pro život.

Seznam rubrik