Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LG

Já se taky bavím. ;-)  Zemana jsem nevolila, ale jedno se jeho voličům musí nechat - sranda to je. Tak skvěle píchnout do toho hnízda salonních pokrytců umí jen málokdo. :-P:-)

11 4
možnosti
LP

To se celkem nepovedlo i s Vašimi 2 přáteli. Politik bez vlastního názoru je na 2 věci  Na h.... a na nic.

5 2
možnosti
ZJ

Ten svět opisuje, co ČSN (česká stoka novinářská) napsal.

4 1
možnosti
BM

Mám dojem že v dnešní situaci jaká se u nás i v EU momentálně vyskytuje jsou takové "nostalgické" vzpomínky na RVHP nebo Waršavskou smlouvu docela zajímavé.

Hezký den

1 1
možnosti
MK

Někteří cizinci říkají:  "Ano ČR, to je ta země, kde jeden prezident světu vysvětloval, že žádné globální oteplování "opravdu ale opravdu neexistuje" a že Evropská unie je nová RVHP.

No kdyby ti slovutní cizinci měli alespoň základní vzdělání a všeobecný přehled, tak by se určitě "globálnímu oteplování" nedivili, ono opravdu tak, jak si ho představuje Al. Gore a nevědí. No RVHP nechám bez povšimnutí, protože ti určitě nevědí, co měli doma (ESVO, EHS) natož co byla RVHP, kterou měli za železnou oponou.;-D

19 2
možnosti
JH

J80a72n 55H96a85v60r77d60a

18. 9. 2015 22:02

Snad nechcete naznačit, že o doktorových informacích by se nechalo s úspěchem pochybovat?

1 0
možnosti
KB

Lžete, žádný Svět nic neřeší. Co je to vlastně ten Svět? To je stejné, jako když noviny napíší, že v EU si myslí. Kdo, co je konkrétně ta EU? Jeden politik, jedny noviny?

Apropó, umíte z hlavy rychle odpovědět, kdo je hlavou státu nebo předsedou vlády v Portugalsku, Belgii, Nizozemsku, Švédsku a co za poslední rok řekli? ČR skutečně není pupek Světa, aby jí někdo řešil.

26 1
možnosti
PH

P90e47t33r 19H88a69l29í96k

18. 9. 2015 13:39

Ať je Zeman jaký chce, jsem šťastný, že tam není Schwarzenberg.

25 6
možnosti
VV

Taky jste Mohl mit Bobosikovou.

2 0
možnosti
PB

...... ale jděte,- svět se baví úúúplně něčím jiným ;-),- se stačí porozhlédnout kolem sebe, ta pravá zábava právě začíná !!!

19 1
možnosti
JF

S tou zemí bizarních prezidentů máte pravdu, o tom žádná. Ale že by ve světě toho současného mátohu někdo řešil, se mi fakt nezdá. Snad jen v tom Rusku, když jásají, že je Miloš jejich....:-)

6 8
možnosti
JS

Na lékaře je vaše gramatika otřesná. Rv

8 4
možnosti

A mohu (na oplátku) napsat zase já nějaký odsudek o Vás?

3 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Lékař, který nepřestává být nadšencem těch dvou oborů medicíny, které si před lety zvolil. Milovník Bílých Karpat. Člověk, který chce, aby Česká republika byla lepším místem pro život.

Seznam rubrik