Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

autore, mrkněte na fotky Berlína, Norimberka, Osnabrücku, Drážďan. Kdyby se Němci zachovali jako Syřané, tak by opustili svou vlast a odtáhnuli do USA. Oni města znovu vybudovali, dokonce si dali takovou práci, že v podobě jakou měla před válkou. Tak by se měli chovat Syřané a ne táhnout za nejlepšími životními podmínkami jinam.

10 0
možnosti
Foto

škoda, že není antikarma. Tohle je to nejhorší co dospělý rozumný člověk může udělat. Manipulovat s názory dětí. Mne to postihlo v padesátých letech, kdy jsem opravdu uvěřil, že nejlépe se žije v Sovětském svazu.

7 0
možnosti
ZB

Karma.V Turecku je dva miliony syrských uprchlíku a žijí tam v hrozných podmínkách.Do Turecka je nikdo nezval,lidé jsou tam proti nim,ti zoufalci stojí dost peněz a to je špatně...tak jdou do Evropy.Utíkají před válkou a beznadějí a v Česku je čeká strachy hysterická společnost a obchodníci ze strachem se těší na zisk,čím větší strach a hysterie,tím lépe pro ně....

2 6
možnosti
Foto

Pane Bárto, proč žijí v hrozných podmínkách?  Žijí v zemi, kde jim nafta tryská pod nohama. Proč většina těchto států  patří tak zvaným propadlým. Proč je tam život zničen až na dřeň- pouze a jedině proto, že tam vládne arabská kultura a ta nyní přichází do Evropy a přináší sebou tutéž kulturu, jež zničila jejich vlast. Vy a vám podobní tuto kulturu vítáte v rámci multikulti a neuvědomjete si, že tím gestem páchá Evropa sebevraždu..

6 1
možnosti
JP

Absolutně žádná karma!!! Toto je pouze další nátlak ve formě humanistického doktora, a vymývání mozku těm jednodušším jedinců. Jsem Čech a Čechem vždy budu.Žebrákovi dám do klobouku, ale nenastěhují si ho domu.

6 1
možnosti

Češi rádi a ochotně pomáhají lidem, kteří si této pomoci dovedou vážit. Tito

uprchlíci nebo migranti jdou jen za sociálními dávkami v Německu, jinak by zůstali v první bezpečné zemi v Evropě. Věcí, které jim dobrovolníci poskytují, si neváží a při úprku do Německa z Maďarska nebo Vídně se ani

neobtěžují vzít je sebou.

9 1
možnosti
Foto

Evropa dobrovolně páchá sebevraždu. Rezignuje na evropské hodnoty. Evropané již nejsou hrdí na vlastní duchovnídědictví. Místo hrdosti na hodnoty, zvyklosti, úsilí, jež jim zajistily vevšech smyslech bohatý život, rozhodli se pro „multikulti“ mentalitu, která jižnerozlišuje kulturní a sociální vymoženosti podle dosažené úrovně.Není tojednoduché, říct jasně a nahlas, že kultura,  kde jsou si rovnocenné lidskébytosti, je nadřazena kultuře, která se k ženám chová jak k dobytku.A že ta druhá kultura není pouze jiná, nýbrž je podřadná vůči té první. Jetěžké to říci, protože to je politicky nekorektní.

7 0
možnosti
Foto

Nezobecňoval bych to připisováním to Evropanům. Pár bláznů to dělá z nepochopitelných důvodů a protože za nimi stojí média, pravděpodobně někým za to subvencovaná, dělá to dojem masovosti. Spíš bych se ptal, kdo má ten zájem, aby stará Evropa padla v troskách.

1 0
možnosti
DH

D21a72v51i71d 86H30o85l93e26c

14. 9. 2015 10:33

samozřejmě že odcházejí za lepším bydlem,jinak by zůstali v první bezpečné zemi a nechtěli by do zemí kde se vyplácí nejvyšší sociální dávky.

8 1
možnosti
Foto

už i ti Němci asi dostali rozum

4 0
možnosti
DN

Říkám NE - všem těmhle sbírkám . Skutečně potřebným se dostane jen mizivé procento prostředků , neb většina peněz skončí v jiných kapsách. Někomu  to bude znít divně ale jsem rád , že nejsem Váš pacient.

12 1
možnosti
DH

D69a65v11i28d 18H18o87l59e32c

14. 9. 2015 10:36

oni dostanou navečer spacáky,různé oblečení,hračky a když pokračují nic z toho sebou neberou,však zase večer jim naivní dobrovolníci vše dodají.

4 1
možnosti
Foto

Pro socialistické Československo a Varšavskou byly Sýrie a Libye, Irán, Irák, Egypt nejdůležitější obchodní partneři na Blízkém Východě, kam se dovážely zbraně, aby jimi bylo možno vést války mezi sebou a vést válku proti Izraeli. Češi promtně dodali semtex, aby měli islamistí čím nás vyhodit a poslat na věčnost.Rv

3 0
možnosti
Foto

Vy VYBÍRÁTE na něco.... Aha.

4 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Lékař, který nepřestává být nadšencem těch dvou oborů medicíny, které si před lety zvolil. Milovník Bílých Karpat. Člověk, který chce, aby Česká republika byla lepším místem pro život.

Seznam rubrik