Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ta paní byla jen dobře indoktrinovaná.  Mladí Rusové už smýšlejí jinak.

Četl jsem někde tady na idnes, že udělali anketu kde se ptali lidí v USA a v Rusku, zda by v petici podpořili svého prezidenta aby proti druhé straně provedl preventivní jaderný útok.  V Rusku snad jeden souhlasil, v USA  bylo těch pro preventivní útok mnohem víc.  Myslím, že se to číslo těch co byli pro preventivní útok blížilo k 40% .

0 0
možnosti

A o Bělorusech autorka taky napsala?

0 0
možnosti
JS

Tentokrát karma. Knihu si určitě přečtu. Navnadil jste mně.

0 0
možnosti
Foto

Vůdce plodí doba a lepší je do toho nezasahovat. Jak takové pokusy s cílem nastolit místo zla dobro končí vidíme na severu Afriky a v Sýrii či Iránu a následky budeme odstraňovat desetiletí, pokud ještě vůbec budeme moci a Evropu jak ji známe to nespláchne do propadliště.

0 0
možnosti
JH

Zajímavý článek, určitě si nějakou autorčinu knihu přečtu. Překvapila mne vámi popisovaná ruská mentalita, ale dává to smysl. Líbí se mi, že rozdáváte knihy, o kterých si myslíte, že by se měly dostat mezi lidiR^.

1 0
možnosti
Foto

Dnes nejspíše dostane Nobelovu cenu za mír A. Merkel. Ta by zase ráda po EU rozdávala uprchlíky. Ne vždy je Nobelova cena zárukou vyjímečných kvalit.

0 0
možnosti
ZH

To potom bude první kdo dostane dvě nobelovky za mír. Tu druhou dostane za pár let za nekrvavé rozdělení Evropy na prvočinitele.:-/

0 0
možnosti
ZB

Karma.Knihu jsem nečetl,uvádíte dva případy starších lidí.Jsou tam i odpovědi mladých?Třetina absolventů ruských univerzit odchází z Ruska za lepším.Znamená to,že na velkou část mladých a vzdělaných lidí nemá ruská mentalita tak zhoubný vliv?

2 0
možnosti
SB

Neznamená. Ti si svou mentalitu klidně vezmou s sebou do zahraničí a ještě budou požadovat, abychom se přizpůsobili my ve svých zemích jim.

Jsou o stupeň lepší než muslimové, ale opravdu jen o stupeň. Mezi Ruskem a muslimem bych jako menší zlo volil Rusko, ale byla by to volba s krvácejícím srdcem.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS